Bestilling af abonnement til bolig i Sydeuropa (udenfor Spanien)

 

Generelt:

Inden du indgår aftale med en lokal installatør eller anskaffer receiver, så anbefaler vi dig at kontakte os først. Lokale installatører i de forskellige områder i Sydeuropa har som oftest ingen erfaring i at installere DR Sydeuropa og ved henvendelse til os, kan du undgå en masse problemer og for store udgifter. På telefon eller mail kan vi eksempelvis give dig præcise oplysninger om parabolantennens størrelse og placering samt anslået installationsomkostning. Hold dig ikke tilbage med henvendelsen til os. Det er vigtigt for os, at du kommer rigtigt fra start som abonnent i DR Sydeuropa og at vi efterfølgende kan hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer.

 

Se Generelle vilkår

 

Du kan gennemføre din bestilling enten ved at betale med VISA/MasterCard eller ved at fortage bankoverførsel (OUR).

 

Betaling med VISA/MasterCard:

Du skal starte med at udfylde et tilmeldingsskema.

 

Klik her for at printe tilmeldingsskemaet. (PDF)

 


Klik her for at printe tilmeldingsskemaet. (DOC)

 

Udfyld tilmeldingsskemaet omhyggeligt og tydeligt. Vi skal efterfølgende sende smartkortet til dig, så det er vigtigt, der ikke er nogen tvivl om adresse, etc. Du skal udfylde alle de med * markerede felter. Husk telefonnummer så vi kan ringe til dig, hvis der er tvivl eller utydeligheder i tilmeldingen.

 

Adressen på tilmeldingsskemaet skal være den, hvor smartkortet anvendes. Ønsker du en anden postadresse – for eksempel i Danmark – så anfør den venligst i en følgeskrivelse.

 

Herefter skal du sende tilmeldingsskemaet til os pr. fax eller post i underskrevet stand. Efterfølgende ekspederer vi forsendelsen til dig.

 

Betaling ved bankoverførsel (OUR):

For at kunne styre din overførsel, beder vi dig starte med at sende en mail, hvori du oplyser:

- navn
- adresse, hvor smartkort skal anvendes
- telefon
- e-mail

 

Når vi har modtaget din mail, registreres du i vores system med et kundenummer, der skal anvendes som reference ved overførslen.


Derefter sender vi en mail tilbage med det specielle tilmeldingsskema for bankoverførsel samt en detaljeret vejledning om, hvad du skal foretage dig.

 

Klik her for at sende bestilling

 

 

Omkostninger ved betaling:

Muligheden for betaling med VISA/MasterCard blev startet i september 2004 som følge af de meget høje gebyrer mange banker tager for overførsler - selv mellem EU-lande. Når du skal vurdere, hvilken betalingsform der bedst kan svare sig, så kan vi oplyse, at der ved betaling med VISA/Mastercard bliver tillagt 3,25% af totalbeløbet.

 

Kortafgift:

Kortafgiften for 2013 er 320 €.

 

Receiver/dekoder:

DR Sydeuropa 712-RSYD
- nye tider, nye krav

 

Den nye standardreceiver til abonnenterne i DR Sydeuropa kombinerer modtagelsen af DR's kanaler via satellit og modtagelsen af de terrestriske digitale kanaler i dit lokalområde. Derudover kan den også modtage gratis kanaler fra andre satellitter, som eksempelvis Astra, Sirius, etc.

 

Betjeningen er legende let og alle menuer er standard på dansk.
Receiveren er udviklet i Danmark, er i lækkert skandinavisk design og har indbygget CONAX samt CI-slot.

 

Receiveren har også en indbygget optagefunktion som gør det muligt at optage på en ekstern harddisk via USB.

 


Klik her for at læse nærmere om receiveren

 

Forsendelse:

Smartkort fremsendes ved anbefalet og ekspres postforsendelse med forsendelsesomkostninger på 8 €. Receiver inklusive smartkort fremsendes med Poste Prioritaire med forsendelsomkostninger på 22 €. Normal forsendelsestid til Sydeuropa er 4-7 dage.

 

Vi byder dig velkommen som abonnent i DR Sydeuropa!

 

Er du i tvivl?

- eller har supplerende spørgsmål - så er du altid velkommen til at kontakte Radio Solymar inden du foretager bestillingen.

 

Du kan gøre det på flere måder:

På telefon: 0034 952 58 70 78 dagligt mellem klokken 10 og 14, eller
på e-mail: DR Sydeuropa

 

Radio Solymar, S.L.
Plaza de la Radio
Centro Idea
Ctra. de Mijas, km. 3,6
E-29650 Mijas – Málaga
España